Bugun...



Eski Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Zorlu'nun Acı Günü!

Eski Feerasyon Başkanımız Zorlu'nun değerli ağabeyi iş insanı Kemal Zorlu Hastahanede gördüğü tedaviye yanıt vermeyince yüksek tansiyona bağlı olarak vefat etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-05-2023 14:13:58 Tarih: 28-03-2023 09:59

Eski Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Zorlu'nun Acı Günü!

İzmir'de bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren iş ve spor dünyasının sevilen isimlerinden Kemal Zorlu, dün son yolculuğuna uğurlandı. Troid rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğü hastanede yüksek tansiyona bağlı olarak yaşamını yitiren Altay'ın eski başkan ve yüksek divan kurulu başkanlarından Kemal Zorlu için Alsancak Hocazade Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Duayen iş insanının eşi Semra Zorlu ve kızı Sibel Zorlu başsağlığı için uzun kuyruklar oluşturan konukları cami girişinde karşıladı. Kemal Zorlu, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Pınarbaşı'ndaki aile mezarlığına defnedildi.

 

TFF'DEN BAŞSAĞLIĞI
Evli ve iki çocuk babası duayen iş insanı Zorlu'nun cenaze törenine İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, Altay Başkanı Ayhan Dündar, Altay Teknik Direktörü Tuna Üzümcü, Altay'ın eski teknik direktörlerinden Mustafa Denizli, Altaylı futbolcular, ilçe belediye başkanları, taraftarlar ve yakınları katıldı. Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kemal Zorlu'nun vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı. Bizde Değerli  Başkan Nafiz Zorlu ve ailesine baş sağlığı diliyoruz.




Kaynak: Yeni Asır Gazetesi

Bu haber 1585 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Güncel-Gündem-Current-Agenda Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARA
YUKARI YUKARI