Bugun...



Briç Kulüpleri Açılıyor!

TBF sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama şöyle;

facebook-paylas
Güncelleme: 12-11-2020 12:04:23 Tarih: 02-07-2020 15:44

Briç Kulüpleri Açılıyor!

“Korona pandemisi sürecinde online platformdaki turnuvalara katılarak destek olan bütün sporcularımıza ve ilk günden beri aktivitelerini durdurup acele hareket etmeyen kulüplerimize bugüne kadar gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederiz.

1 Haziran itibariyle normalleşme sürecinde spor tesislerinin açılmasına ilişkin olarak bizlere ulaşan ve yayınlanan bilgi ve belgeleri TBF sayfasında bulabilirsiniz. Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün ilgili yazısına istinaden yönetim kurulumuz branşa özgü şartlarını belirlemiştir. Sağlık Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Türkiye Briç Federasyonunun belirlediği şartları yerine getiren her kulüp faaliyetlerine başlayabilecektir.

Korona pandemisinin tam olarak geçmediğini unutmadan sosyal mesafe ve hijyen konularında gerekli özen gösterilerek sağlıklı kalmanız dileğiyle…

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 01.06.2020 tarihli ve 11811214-102.02-E.554614 sayılı yazısına istinaden Türkiye Briç Federasyonu Yönetim Kurulunun belirlediği branşa özgü şartlar şunlardır:

  • Masaların üzerinde 4 kişinin ayrı bölmelerde oynayabileceği seperatörler olacaktır.
  • Masalar arası board değişimi olmayacaktır. (Barometre oynatılacaktır.)
  • Bidding boxlar kişiye özgü olacak, turnuva sırasında her kişi 1 adet bidding box kullanacaktır.
  • Bridgemate kullanımı sadece 1 oyuncunun kontrolünde olacaktır.
  • Lehman maçlar düzenlenecektir.
  • Boardlar, desteler ve bidding boxlar kullanıldıktan sonra ayrı bir yerde 48 saat bekletildikten sonra tekrar kullanılacaktır.
  • Turnuva sonlarında ödül törenleri yapılmayacaktır. Turnuva direktörleri ödülleri kazananlara sosyal mesafe kurallarına uyarak verecektir.”



Kaynak: Haber merkezi

Bu haber 2450 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Briç-Bridge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARA
YUKARI YUKARI