Bugun...



Türk Briç Dünyasından Bir Yıldız Kaydı!

1987 den beri tam 33 yıldır briç kamuoyuna hizmet eden Briç Magazin Dergisi sosyal medyadan yayın hayatına son verdiğini açıkladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-07-2020 14:10:15 Tarih: 27-06-2020 15:57

Türk Briç Dünyasından Bir Yıldız Kaydı!

Genel Müdürümüz İsmet Ergin’nin Briç Magazin Dergisinin imtiyaz sahibi Erdal Sidar’la yapmış olduğu telefon görüşmesinde, nasıl destek olabiliriz sorusuna, artık yaşlandığını Dergiyi çıkarmakta hem ekonomik hem de manevi yönden gücünün kalmadığını belirtti. Yürütecek Birileri olursa devredeceğini kendisinin artık devam ettiremeyeceğini belirtti. 33 yıldır briç camiasında marka olan Briç Magazin Dergisinin kapanması bizi derinden üzdü. Gerçekten günümüzde basın yayın faaliyetlerini yürütmenin çok büyük özveriler gerektirdiğini, hem maddi hem de manevi olarak çok yıprattığını yakinen bilen bir kurum olarak, 33 yıllık bir emeğin bir çabanın yok olması üzüntü verici. Briç Magazin Dergisinin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama şöyle;


“BRİÇ MAGAZİNDEN DUYURU:

1987 yılından bugune 33 senedir sürdürdüğümüz yayınımızı artık ne yazık ki sonlandırıyoruz.Bunun temel nedenleri yaş,kaynak yokluğu ve dağıtımdaki problemler.Dergiden alacağı olan abonelerimiz 0507 407 62 00 nolu telefonu arayabilirler.Agustos son sayımız olacak ve sadece online olarak gönderilecektir.Edinmek isteyen abonelerimizin isimlerini ve e-mail adreslerini göndermeleri yeterli olacaktır.
Ayrıca Nisan ve Haziran 2020 sayılarını alamamış olan abonelerimize online olarak gönderebiliriz.
Sevgi ve saygilarimla,”
 

Erdal Sidar




Kaynak: haber merkezi

Bu haber 2662 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Son Dakika-Last Minute Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARA
YUKARI YUKARI