Bugun...



TBF'den Depremzedelere Destek!

TBF nin dış ilişkilerini yürüten Murat Molva sosyal medya üzerinden önemli bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle diyor;

facebook-paylas
Tarih: 17-02-2023 10:34

TBF'den  Depremzedelere Destek!

“6 Şubat günü yaşadığımız iki büyük deprem felaketi sonrasında TBF tarafından 7-12 Şubat tarihleri arasında BBO’da 6 seanslık DEPREM DESTEK TURNUVALARI serisi düzenlendi.

Buna ek olarak, TBF’nin liderliğinde, aynı kapsamdaki bir uluslararası turnuvalar serisinin daha düzenlenmesine karar verildi.

25-26 Şubat ve 4-5 Mart tarihlerinde, yine BBO platformunda düzenlenecek olan 4 turnuvaya, Dünya ve Avrupa Briç Federasyonlarının da aktif destekleri sağlandı.

Konuya ilişkin destek taleplerimize son derece olumlu yaklaşan BBO Yönetimi ise, söz konusu turnuvalardan sağlanacak gelirlerde herhangi bir ticari kesinti yapılmayacağını ve TOPLANAN TURNUVA KATILIM ÜCRETLERİNİN TAMAMININ depremzedelere bağışlanmak üzere TBF’ye aktarılacağını açıkladı.” Hem Briç hemde Satranç camiası mümkün olduğunca depremde zarar gören vatandaşlarımızın yanında olmak, yaralarını sarmak için seferber olmuş durumda. Bizde Briç ve Satranç TV olarak böyle bir günde dayanışma içinde olmamızı sağlayan, Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.




Kaynak: Haber merkezi

Bu haber 1107 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Güncel-Gündem-Current-Agenda Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARA
YUKARI YUKARI