Bugun...



İstanbul Okullar Arası Satranç Şampiyonası 15 Ocak da Başlıyor!

İstanbul’da ki okullarımız online satranç turnuvasında buluşuyor.. Bu dönem Covid-19 salgını ile birlikte okullar arası faaliyetler yapılamaması sebebiyle, İstanbul geneli ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizin katılımına yönelik İstanbul Okullar Arası Online Satranç Turnuvası düzenleniyor..

facebook-paylas
Güncelleme: 18-02-2021 16:47:59 Tarih: 14-01-2021 18:51

İstanbul Okullar Arası Satranç Şampiyonası 15 Ocak da Başlıyor!

Okullar Arası Online Satranç Turnuvasıyla Eğitim, antrenman ve centilmenlik esaslarında dönem sonu satranç etkinliği yapılması hedeflenmektedir.
Turnuvada 7-18 Yaş arası tüm sporcular kendi yaş grubunda olmak üzere İlçe düzeyi turnuva ve il turnuvası olarak 15 Ocak-28 Şubat 2021 tarihleri arasında her ilçe için ilan edilen tarihlerde yapılacaktır.
Turnuvalar chess.com platformu üzerinden 5 dakika+2 saniye düşünme süresinde ve 8 tur düzenlenmesi planlanmıştır. Turnuva sonunda yaş kategorilerinde bireysel sıralamalar yapılacak olup, her ilçe düzeyinde okulların turnuvaya katılan öğrenci dağılımlarına göre yönergede belirtilen Okul Satranç Derecelendirme Endeksi (OSD) ilkokul, ortaokul ve lise düzeyine göre ayrı ayrı hesaplanarak, ilçe düzeyinde ve il düzeyinde dereceye girecek okullara yönergelerde belirtilen kupa ödülleri verilecektir.




Kaynak: Haber merkezi

Bu haber 2171 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Satranç-Chess Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARA
YUKARI YUKARI