Bugun...



Haydi Gençler Kampa!

TBF 16 yaş altı Briç yaz kampını 1-7 Ağustos tarihleri arasında Mersin’de yapacak.Kampın amacı ilkokul ve ortaokul seviyelerindeki çocuklarımıza Briç sporunu tanıtma ve sevdirmek,

facebook-paylas
Güncelleme: 21-06-2021 15:49:21 Tarih: 19-06-2021 11:17

Haydi Gençler Kampa!

Briç bilenlerin Briçlerini geliştirmelerine yönelik çalışmalar yapılacaktır. Bunun yanı sıra Yüzme, Tenis, Basketbol, Futbol ve Voleybol gibi sprolarlada hoşça vakit geçirmelerini sağlamaktır.
Kampta eğitimlerde briç oyun kartları, konuşma kutuları vb oyun araçları kullanılmayacak olup tüm briç aktiviteleri tablet veya laptop bilgisayar gibi elektronik araçlarla dijital ortamda gerçekleştirilecektir. Pandemi koşullarından dolayı otelin sağlayacağı sağlık tedbirlerinin yanı sıra kampta eğitimlerin ve etkinliklerin yapılacağı kapalı ortamlarda ekstra önlemler alınacaktır .Genç brice vermiş olduğu desteklerle bilinen Süleyman Kolata ve Tuncay Altun gözetiminde ve denetiminde olacak kampa mümkün olduğunca çocuklarımızı göndermekte ısrarlı olmanızı bekliyoruz. Kampla ilgili gerekli bilgileri Türkiye Briç Federasyonundan  alabilirsiniz.




Kaynak: Haber merkezi

Bu haber 1386 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Son Dakika-Last Minute Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARA
YUKARI YUKARI