Bugun...



Kulüplerimiz Kapılarını Açıyor !

Pandemi sürecinde epey uzun zamandır kapalı olan kulüplerimiz yavaş yavaş bütün önlemleri alarak kapılarını briç sporcularına açıyor.

facebook-paylas
Tarih: 10-09-2021 14:13

Kulüplerimiz Kapılarını Açıyor !

Ankara da Çayyolu briç Kulübü ve İstanbul da Kup Briç Kulübü daha önce faaliyete geçmişti. Şimdi de Ata Briç Kulübü Ataşehir Briç Kulübünü satın alarak yeni yerini yeniden restore ederek kapılarını bugün saat 14:00 da Lehmanla açıyor. Majör Boğaziçi Kulübü Sahibi Dünya Şampiyonu Tezcan Şen Cumartesi günü yarın saat 14;00 de uzun bir aradan sonra kapılarını Briç sporcularına açacağını söyledi.

Kulüp de çok önemli önlemler aldıklarını masa aralarının oldukça geniş tutulduğunu. Tüm masalara oynayacakları bord sayısı kadar bordların konulacağını, yani herkes aynı bordlarla değil ama aynı eleri oynayacak şekilde düzenlendiğini Kulübe girerken aşı kartlarının kontrol edileceğini ve maskeyle oynanacağını, gerekli hijyen kuraların eksiksiz olarak alındığını, gelecek sporcularımızın gönül rahatlığı ile kulübe gelebileceklerini belirtti. Bizde Briç ve Satranç TV olarak bütün kulüplerimize yeni sezonda başarı ve bol kazançlar diliyoruz.




Kaynak: Haber merkezi

Bu haber 1166 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Son Dakika-Last Minute Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARA
YUKARI YUKARI