Bugun...



Avrupa Online Yaş Grupları Satranç Şampiyonası Başlıyor!

18-20 Eylül tarihleri arasında Avrupa Satranç Birliği (ECU) Tarafından düzenlenen, Avrupa Online Yaş Grupları Satranç Şampiyonasında, Ülkemizi 12.14.16.18 yaş altı kategorilerde bireysel temsil edeceği şampiyonaya ECU ülkesi her ülkenin her kategori için üçer oyuncu ile temsil etme hakkı olduğundan toplamda 23 sporcuyla katılıyoruz.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-11-2020 12:07:55 Tarih: 17-09-2020 12:46

Avrupa Online Yaş Grupları Satranç Şampiyonası Başlıyor!

Şampiyonada aynı zamanda açık ve kızlarda her dört yaş kategorisinde en az birer oyuncu olmak üzere oluşturulan takımlar bireysel olarak elde ettikleri puanların toplanması ile de takım ödülleri belirlenecek.

9 tur üzerinden oynanacak şampiyonada, zaman kontrolü 25 dakika + hamle başı 5 saniye ekleme şeklinde oynanacak. Online Turnuvalarda en büyük sorun olan hileye karşı önlem olarak Oyuncular her ülkenin yerel FIDE hakemleri gözetiminde kamera açık olarak özel salonlarda oynanacaktır. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’da oynayacak oyuncular için dört ayrı salon belirlendi. Diğer illerden katılacak sporcular pandemi dolaysıyla özel izinle evlerinde oynayacaklar.

Tüm kategorilerde ülkemizi temsil edecek sporcularımıza başarılar diliyoruz…




Kaynak: Haber merkezi

Bu haber 1449 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Turnuvalar-Tournaments Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARA
YUKARI YUKARI